geen

Nieuwe kansen op het platteland

18 maart 2018Rik Thybaut speelt Boris - foto AEN 2018 | De première van de theatervoorstelling Boerderij in de buurt vindt plaats op vrijdag 23 maart as. én op zaterdag 24 maart as.. Het is een heus première-weekend. Kom naar één van de voorstellingen en maak het mee!

Boerderij in de buurt is een theatervoorstelling met als thema: nieuwe kansen op het platteland. Het stuk gaat over wonen, werken en samenleven. Oude bewoners en nieuwe bewoners van historische boerderijen stellen hun eisen, zijn buren en hebben met elkaar te maken. Ook de overheid bemoeit zich er mee. Er ontstaan conflicten maar ook nieuwe kansen. Het platteland verandert. Hoe ziet dat eruit?

Interactief

Boerderij in de buurt is een interactieve toneelvoorstelling. Het publiek wordt actief betrokken bij de thematiek en de daaruit voortvloeiende vragen. De spelers nemen de toeschouwers mee in een discussie die iedere boerderijbewoner aangaat.
De theatervoorstelling wordt georganiseerd door Agrarisch Erfgoed Nederland, in samenwerking met en met steun van de Provincie Overijssel, de gemeente Dalfsen en de gemeente Kampen.

Twee voorstellingen

De eerste voorstelling, op vrijdag 23 maart, vindt plaats op Kampereiland, in de Museumboerderij Erf 29, Heultjesweg 31. De voorstelling begint om 20.00 uur maar u bent vanaf 19.30 uur welkom voor koffie, thee met koek.
De tweede voorstelling, op zaterdag 24 maart, wordt gehouden in FarmFocus Showroom, in Oudleusen, Schapendrift 7A. Ook hier begint de voorstelling om 20.00 uur en is de inloop vanaf 19.30, ook met koffie, thee en koek.

Alle informatie vindt u hier. Als u meteen kaartjes wilt kopen, klikt u op de button hiernaast.