geen

Jong Talent 2014 prijs

Agrarisch Erfgoed: een uitdaging!!!

Voor het eerst zal er dit jaar tijdens het Nationaal Monumentencongres een prijs voor jong talent worden uitgereikt. De prijs is ingesteld om jong monumententalent in de schijnwerpers te zetten en om frisse ideeën en nieuwe energie met elkaar te delen.
Iedereen kan een ‘jong talent’ nomineren, dus ook bedrijven en organisaties.
Voorwaarden zijn:
Genomineerde is jonger dan 35 jaar
Primaire werkzaamheden zijn monumentengerelateerd (niet als vrijwilliger)
Betrokken bij een project of werk dat te maken heeft met de thematiek van het congres (ondernemen met monumenten)
Gevraagd wordt naar een opvallende rol, een bijzondere competentie, karakter of (innovatieve) aanpak. Wanneer het vooral het project of het werk is dat opvalt, belangrijk of bijzonder is, is het wel van belang dat de genomineerde daar een cruciale rol in speelt.
Nomineer iemand!
Ga als volgt te werk wanneer je iemand wil nomineren: stuur een e-mail naar jongtalent@monumentencongres.nl en geef daarin een korte beschrijving van de genomineerde en waarom hij of zij volgens jou in aanmerking zou moeten komen voor deze prijs (max. 1 x A4). Omschrijf kort de rol die hij of zij vervult en lever in geval van projecten zo mogelijk (beeld) materiaal of links naar bronnen op het internet aan.
Vergeet vooral de contactgegevens van de genomineerde niet en verzeker je van het feit dat de genomineerde zelf ook echt mee wil dingen. De uiterste datum van inzending is 1 oktober 2014
Selectie
Na het ontvangen van een inzending zal er eerst gekeken worden of de informatie compleet genoeg is en voldoende basis biedt om door te gaan voor selectie. Een deskundige jury (samenstelling daarvan volgt) zal vervolgens in twee stappen selecteren: begin oktober zullen eerst vijf genomineerden worden geselecteerd. Hun namen worden via deze website en verschillende nieuwsmedia bekend gemaakt. Uit deze vijf wordt door dezelfde jury in een tweede ronde vervolgens een winnaar gekozen. Deze winnaar wordt op het congres bekendgemaakt.
Prijs
Naast de eeuwige roem die deze verkiezing brengt, is er ook een echte prijs.
Details hierover worden later bekend gemaakt.

, ,