geen

Nieuwe kansen op het platteland

26 maart 2018Rik Thybaut speelt Boris - foto AEN 2018 | De theatervoorstelling Boerderij in de buurt trekt het land in! Het stuk wordt uitgevoerd in Friesland, Gelderland, Noord-Brabant, Zeeland en Overijssel. Vindt de data en de locaties door te klikken op de button in de kolom hiernaast. De première vond plaats op vrijdag 23 maart as. én op zaterdag 24 maart jl. en dat was een succes. Nu volgt de rest van het land….

Boerderij in de buurt is een theatervoorstelling met als thema: nieuwe kansen op het platteland. Het stuk gaat over wonen, werken en samenleven. Oude bewoners en nieuwe bewoners van historische boerderijen stellen hun eisen, zijn buren en hebben met elkaar te maken. Ook de overheid bemoeit zich er mee. Er ontstaan conflicten maar ook nieuwe kansen. Het platteland verandert. Hoe ziet dat eruit?

Interactief

Boerderij in de buurt is een interactieve toneelvoorstelling. Het publiek wordt actief betrokken bij de thematiek en de daaruit voortvloeiende vragen. De spelers nemen de toeschouwers mee in een discussie die iedere boerderijbewoner aangaat.
De theatervoorstelling wordt georganiseerd door Agrarisch Erfgoed Nederland, in samenwerking met een aantal boerderijenstichtingen en organisaties gericht op de belangen van het platteland.

Alle informatie over de theatervoorstelling vindt u hier.