geen

Nederland veranderd/t

3 december 2018 | Op die datum hield de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de werkconferentie Nederland veranderd/t – erfgoed in de leefomgeving. Een dag vol lezingen, workshops, discussies en belevenissen in een bijzondere omgeving: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Agrarisch Erfgoed Nederland was met de theatervoorstelling Boerderij in de Buurt onderdeel van het programma. Lees daarover meer: klik hier. Minister Ingrid van Engelshoven sloot de dag af  in een prikkelend panelgesprek met vertegenwoordigers van de praktijk.

Ieder z’n eigen programma

Deelnemers konden deze dag kiezen uit veertig unieke werksessies over diverse onderwerpen op het gebied van erfgoed in de leefomgeving. Lees meer over de onderwerpen die aan bod kwamen: klik hier.

Netwerken, bioscoop en tentoonstellingen

Er was ruimte voor maximaal vier sessies, maar u kon ook voor uzelf een uur de tijd inplannen om te struinen langs de tentoonstellingen, plaats te nemen in de bioscoop of te netwerken bij de bar. Of had u misschien meer zin in een rondleiding door de Van Nelle Fabriek? Het kon allemaal.

Verslag

Binnenkort kunt u hier meer lezen over de resultaten van de conferentie.