geen

Nederland veranderd/t

29 oktober 2018 | Op maandag 3 december aanstaande organiseert de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed de werkconferentie Nederland veranderd/t – erfgoed in de leefomgeving. Een dag vol lezingen, workshops, discussies en belevenissen in een bijzondere omgeving: de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Agrarisch Erfgoed Nederland is met de theatervoorstelling Boerderij in de Buurt onderdeel van het programma. Lees daarover meer: klik hier. Minister Ingrid van Engelshoven sluit de dag af  in een prikkelend panelgesprek met vertegenwoordigers van de praktijk.

Stel uw eigen programma samen

Deelnemers kunnen deze dag kiezen uit veertig unieke werksessies over diverse onderwerpen op het gebied van erfgoed in de leefomgeving. Lees meer over de onderwerpen die aan bod komen: klik hier. Graag raden we u aan om deze dag bij te wonen.

Netwerken, bioscoop en tentoonstellingen

Er is ruimte voor maximaal vier sessies, maar u kunt ook voor uzelf een uur de tijd inplannen om te struinen langs de tentoonstellingen, plaats te nemen in de bioscoop of te netwerken bij de bar. Of heeft u misschien meer zin in een rondleiding door de Van Nelle Fabriek? Het kan allemaal.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de website van de RCE. Deelname aan de conferentie is kosteloos. Klik hier.