geen

Zorg voor Doy

6 maart 2020 | Crowdfunding voor een bijzonder filmproject: Zorg voor Doy is een film over zorg voor elkaar in een alsmaar veranderend Nederland. Een land dat op zoek is naar nieuwe woonvormen. Een terugtrekkende overheid vraagt om meer burgerkracht en participatie, ook met betrekking tot mantelzorg. De meeste mensen kiezen er niet voor deze taak op zich te nemen. Het overkomt ze.

Doy (80), woont in een monumentale boerderij aan de rand van het Brabantse dorp Oirschot. Het is de boerderij waar hij werd geboren en waar hij wil blijven tot aan zijn dood. Maar wat doe je als niet alleen jij maar ook het huis waar je woont ouderdomsverschijnselen begint te vertonen? Hoe richt je je leven in zodat je lang gezond thuis kunt blijven wonen en wat is daarvoor nodig?

De makers van de film vragen voor de laatste fase van dit bijzondere filmproject een bijdrage aan het publiek. Het filmproject verdient het om gepresenteerd te worden op Nederlands Film Festival in september. Om dat mogelijk te maken is er nog het een en ander nodig: de eindmontage, geluidsbewerking, passende muziek en de distributie van het eindresultaat.

Doneren kan op deze CineCrowd pagina.