geen

Boerderijen op de beurs

17 april 2022 | Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei 2022 beleeft de vakbeurs MONUMENT haar tweede editie. Met een uitgebreid kennisprogramma, een uitstekend bezette beursvloer en extra aandacht voor de historische boerderijen. Reserveer alvast een gratis toegangsbewijs en klik hier.

Op de beurs, die wordt gehouden in Brabanthallen in Den Bosch, zijn alle toonaangevende partijen die zich bezighouden met kennisdeling rondom monumentenzorg vertegenwoordigd; hét recept voor een programma met diepgang, dat inhoud geeft aan alle actuele thema’s en is afgestemd op haar specifieke publiek. Met name woensdag 18 mei is interessant voor de liefhebbers van het agrarisch erfgoed.

Agrarisch Erfgoed Nederland, het Boerderijenfonds en de Stichting de Brabantse Boerderij delen een stand waar u van harte welkom bent. Stand nummer 07.A040. Het kennisprogramma van woensdag 18 mei biedt een paar interessante presentaties:

  • Boerderijen hebben de toekomst: het Boerderijenfonds toegelicht door Gitta op den Akker.
  • Gebiedsbiografie: een presentatie van de Erfgoedacademie onder andere over agrarisch erfgoed.
  • Historische boerderijen in Brabant: Otte Strouken en Pedro Schamp over het manifest Brabants Landelijk Erfgoed.
  • Duurzaamheid en praktijk: met onder andere Bob van Wely over de verduurzaming van zijn boerderij in Friesland (AEN en BOEi).

Voor het complete programma van de beurs met alle details: klik hier.

MONUMENT vindt plaats gelijktijdig met de vakbeurs RENOVATIE, ook van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. Beide beurzen zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers van MONUMENT hebben ook toegang tot RENOVATIE.